Denize sıfır Harika Kumsal 142.600 metrekare %80 yoğunluk 80.000 metrekare kapalı alan inşaat hakkı
İZMİR DİKİLİ - AYVALIK sınırında BAHÇELİKÖY SAHİLİNDE Turizm imarlı,5 yıldız otel olmaya müsait
142.000 M2 TERMAL TURİSTİK SAHA ...DENİZE SIFIR..TERMAL OTEL OLABİLİR..
ALTINOVA SAHİLE 500 METRE.,DİKİLİ SAHİL EVLERİNE 500 METRE.
1/25 000 LİK VE UYGULAMA PLANLARINDA TA 3 (emsal 0,60 Spa yapılması durumunda +%10, 5 kata kadar serbest turistik tesis alanı, bu yoğunluga toplantı salonları resterant ve cafe alanları ilave edilecektir. Toplamda % 80 civarı yoğunluk oluşmaktadır.)
- Arazi TA-3 (Turizm Alanı) olup başta sağlık turizmi ile ilğili otel yapımı için arazi ile ilğilenilmektedir. Kuzey ege bölgesine turizm olarak özellikli bir katkı sağlıyabilecegi ğibi sağlık yatırımcılarına hem bölge hemde iklim ve ülke koşulları olarak potansiyeli yüksek olan bir bölgedir.
- Bölge Turizm Bakanlığınca Termal Turistik Saha ilan edilmiştir. Sıcak su bölgede mevcut olup bölgede belediyeninde termal A:Ş. Mevcuttur..
- Araziye bitişik 4 parça halinde 580 dönüm hazine arazisi mevcut olup kiralanarak golf sahası, otoparklar, sosyal tesis alanları ve benzeri yerler olarak kullanılabilir.
- Temal turistik saha içerisinde bulunduğundan T.C. Devletinin özel teşvikleri bulunmaktadır.
- Kumsal kuzey egede nadir bulunan bir kumsala sahiptir. Dağlardaki Granit taşının erimesinden oluşmuştur.
- Arazi emsallerine (Yakın civarına göre) Uygun fiatlıdır.
Tapu DurumuArsa Tapusu
İskan DurumuEvet
Takas YapılırHayır
Krediye UygunEvet
İzin Verilen Kat Adedi5
Toplam İnşaat Alanı80000
Belediye AdıDikili
Mevkiibahçeli altı
Vade VarmıHayır
Denize sıfır
Havaalanına Yakın
Deniz Manzaralı
Şehir Merkezine Yakın
Parselli
Yolu Açılmış
Zemin Etüdlü